Edison
Az MVM Edison egy startupverseny és inkubátorprogram, aminek a célja, hogy felkaroljon innovatív ötletekkel előálló csapatokat.
Feladatok
Brand Identity
UX/UI Design
Interaction Design
Ügyfél
MVM Edison
Év
2020
Leírás
Az MVM Edison verseny és a pályázók száma évről évre nő, ezért az oldal megújításakor olyan egyedi megoldásokat kértek tőlünk, amik jellemzik a tevékenységüket: modern, futurisztikus és fiatalos.

Tipográfia

Az MVM Csoport által elsődlegesen használt Avenir betűtípus jó kiindulás volt a tervezés során, de szerettük volna egy kicsit megújítani a kinézetét, ezért döntöttünk az Avenir Next mellett.

Megoldás

Az MVM Csoport, mint a legfőbb magyar energiaszolgáltató vállalat és az Edison partnerének logója jól ismert Magyarországon. Ezért választottuk a logó sarokkeretét az új design elsődleges szimbólumának. A sarokkeret nem csak összekapcsolja a két márkát, hanem az ötletre fókuszálást is szimbolizálja.

Responsible logo

Digitális ügynökségként a logót úgy terveztük meg, hogy minden digitális platformon jól működjön, ezért készült belőle reszponzív és animált verzió is.

Edison–keret

A sarokkeret nem csak összekapcsolja a két márkát, hanem a legfontosabb vizuális elemként az ötletre fókuszálást is szimbolizálja.

Website

Edison Junior

A Junior ötletverseny a 6-14 éves gyerekek számára meghirdetett Edison-verseny. Almárkaként a logó az Edison logócsaládjának tagja, de megvan az önálló vizuális karaktere.

Contact Us
Let’s talk! We’re always happy to hear about you!
hello@dotcreative.hu