Performance Media
A Dot kreatív ügynökségként indult, de nem elégedtünk meg csak azzal, hogy alkossunk, tervezzünk és inspiráljunk ötleteket és történeteket.
A Dot kreatív ügynökségként indult, de nem elégedtünk meg csak azzal, hogy alkossunk, tervezzünk és inspiráljunk ötleteket és történeteket. Szükségünk volt egy eszközre, amivel eljuttatjuk ezeket a közönséghez. Ezért 1 évvel az indulásunk után elstartolt a Dot Media.
A Dot Média egy full-service digitális média ügynökség, ami lefedi a marketing szolgáltatások teljes spektrumát, beleértve a kommunikációs és márkastratégiát, direct displayt, programmaticot, ppc-t, influencer marketinget, kutatást és analitikát.
Házon belül együttműködve a design és content csapatunkkal teljeskörű hirdetési szolgáltatásokat nyújtunk márkáinknak, hogy megfeleljenek a 21. századi felgyorsult ügyfélelvárásoknak.
Az IAB és DKT szakmai kezdeményezések tagjaiként és számos aktív taggal a vezetésükben, hisszük, hogy az ügynökségek közti partnerség építi leginkább a digitális marketing szféra renoméját.
Megoldásaink
Direct Display
A direct display továbbra is az első számú médiacsatornája az innovatív és megkapó hirdetési formátumoknak és kísérletezésnek. A legmegbízhatóbb és legstabilabb csatorna az összes közül, összekapcsolja a megfelelően kialakított márkakampányokat.
Our umbrella for innovative solutions, Singularity is Dot Media’s own programmatic vehicle, with unique and customizable integrated tools for every hurdle a modern brand needs to tackle.
Based on AdForm’s DSP, Singularity offers over 100 ad exchange partners, built-in site and app-tracking, digital fingerprinting technology that lets us target based on context, audience and behavior even across devices.

Using our in-house DMP – Adapter – we are able to segment and target online consumer behavior on an unprecedented scale with dozens of ubiquitous data partners including brands, e-commerce sites, and news amongst others.

Our exclusive partnership with Neticle gives us access to the CEE’s leading natural language processing technology, providing hyper-targeted contextual ad delivery as well as highly complex and 100% transparent brand safety solutions tailored to your brands’ needs.
Contact Us for further information
Info@dotcreative.hu

“At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint.”

Kovács Ildikó

Project manager, MVM Group

Digital Design
Creative Content
Contact Us
Let’s talk! We’re always happy to hear about you!
hello@dotcreative.hu