A SYNTAX a DOT saját fejlesztésű márkabiztonsági és kontextuális targetálási rendszere, mely valós időben, transzparensen nyújt rálátást a hirdetőknek a digitális tér tartalmaira, így lehetővé téve, hogy hirdetéseik kizárólag márkaérték-azonos platformokon jelenjenek meg.
A SYNTAX 12 előre definiált kategóriát – például.: Erőszak; Balesetek; Katasztrófák – keres és elemez ki a webes tartalmakban, hogy a hirdetők számára biztosítsa a tartalmak megismerésének lehetőségét, mielőtt hirdetést jelenítenek meg egy adott cikk vagy bejegyzés mellett.
A SYNTAX elérhetővé teszi a hirdetők számára hogy saját témaköröket definiáljanak, így nem csak iparágra szabott márkabiztonsági intézkedéseket tesz lehetővé, hanem potenciálisan a hirdetők által kiemelten keresett témák felkutatásában is segít. Így precízen célozhatóvá teszi a márkát vagy iparágat támadó témakörök elkerülését, vagy kifejezetten azokra reflektáló üzenetek megjelenítését a felhasználóknak. Például egy légitársaság képes a csomagbiztonságot kiemelő kreatívot megjeleníteni a csomagok elvesztéséért rivális légitársaságokat marasztaló cikkek vagy blogbejegyzések mellett.
A SYNTAX képességeit a DOT saját trade desk-jébe – a Singularity-be – integrálva képes a hirdetők számára 100%-osan transzparens, személyre szabott márkabiztonsági profilok létrehozására. Így a piacon jelenlévő szolgáltatókkal ellentétben, melyek a hirdetések ex-post blokkolására fókuszáló megoldást nyújtanak a márkabiztonságra, a DOT a megfelelő hirdetési felületek felkutatását, és az ezeken való megjelenést helyezi előtérbe.
A SYNTAX a Neticle Media Intelligence rendszerére épül, mely emberi pontossági ráta fölötti minőségű szövegelemzési lehetőséget biztosít 19 nyelven:
- Magyar
- Albán
- Osztrák
- Bolgár
- Cseh
- Szlovák
- Lengyel
- Román
- Szerb
- Horvát
- Szlovén
- Német
- Orosz
- Ukrán
- Holland
- Svéd
- Dán
- Norvég
- Finn
A szolgáltatás beállítása és ára függ a használni kívánt rendszertől (Dot Creative-on keresztül, vagy ügyfél saját rendszerébe integrálva), illetve a használni kívánt brand safety profilok körétől (standard tartalmi kategóriák vagy ügyfél igényekre testreszabott). Ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!
Our team
Kovács Ildikó
Project Manager
Kovács Ildikó
Senior Designer
You
Junior Designer
Kovács Ildikó
PPC Specialist
Kovács Ildikó
Project Manager
Kovács Ildikó
Senior Designer
Kovács Ildikó
Junior Designer
Kovács Ildikó
PPC Specialist
Kovács Ildikó
Project Manager
Kovács Ildikó
Senior Designer
Kapcsolat
Let’s talk! We’re always happy to hear about you!
hello@dotcreative.hu